Vertrek- en aankomsttijden! - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Gabri en Roos - WaarBenJij.nu Vertrek- en aankomsttijden! - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Gabri en Roos - WaarBenJij.nu

Vertrek- en aankomsttijden!

Door: Roos en Gabri

Blijf op de hoogte en volg Gabri en Roos

23 Februari 2005 | Nederland, Nijmegen

Hallo lieve allemaal!

We willen alvast even laten weten wanneer we vertrekken en aankomen! Vooral de terugkomst is belangrijk, hahaha, kunnen jullie alvast een welkomstcomité oprichten!
Goed...
We vertrekken vrijdag 25 maart 06.35 uur vanaf Schiphol (Amsterdam). We vliegen op de heenreis via Barcelona (Spanje) en San José (Costa Rica). We komen dan 25 maart om 20.55 uur aan in de hoofdstad van Nicaragua (Managua).

In Nicaragua is het 6 uur vroeger! Dus als het in Nederland 13.45 uur is dan is het in Nicaragua 07.45 uur!

Owkee...
terugvlucht is via Miami en Madrid!
We komen vrijdag 29 juli aan op Schiphol om
11.00 uur!

Liefs,

Roos en Gabri

• 23 Februari 2005 - 14:39

Een Bekende:

Ik wens jullie alvast een hele goede reis. Ik kom 1 dag voor jullie terug van vakantie, ik weet dus niet of ik lid kan zijn van het ontvangst commite, ligt een beetje aan mijn jetleg. xxx

• 24 Februari 2005 - 13:45

Lisanne:

Hee lieve meiden,

Cool zo'n website. Ik heb al mijn e-mailadressen aangemeld, dus kom maar op met die berichtjes! Ik wens jullie beiden een fantastische tijd toe!

Liefs Lisanne

• 24 Februari 2005 - 22:52

Koos:

Hallo truus, veel plezier in Nicaragua!!! Gedraag je je een beetje daar ;-)en vloeiend Spaans he, als je terug komt. Grt. koos

• 26 Februari 2005 - 21:46

Hej Gabri!!!
    Leuke site hoor, ik zal je blijven volgen! Maar eerst nog een x-tje iets afspreken!

Liefs Marjolijn

• 01 Maart 2005 - 08:10

Aart:

Wetende dat jullie niet voor de zon daar heen gaan wens ik jullie veel succes in de Caribbean. Hasta la vista. Kom gezond weer terug X

• 01 Maart 2005 - 14:15

Vriend Van Jessie Gabri:P:):

Heeey Gaab,

Veel plezier in Nicaragua en wel beetje rustig aan doen hé.

Groetjes en x Renee

• 01 Maart 2005 - 14:15

Marcha:

Leuk en hartstikke spannend! Alvast veel plezier.

• 03 Maart 2005 - 08:11

Sascha & Sarah:

Heeej meiden!!
    Alvast succes met de voorbereidingen..En een hele goede reis gewenst! Voor daar natuurlijk ook veel plezier en doe voorzichtig!
    Groetjes !!!

• 03 Maart 2005 - 09:56

Alex:

Het begint nu al echt lekker dichtbij te komen he? Over een maandje 35 graden in de schaduw in Nicaragua! Is Gabri eindelijk ook eens op zijn minst 4 maanden van mij verlost ;) Is wel goed voor de stress factor denk ik! Veel plezier in ieder geval daar!

• 03 Maart 2005 - 17:15

Marloes:

Hoi Gabri(en roos)

Ik wens jullie heel veel plezier toe daar in verweggiestan!!Hihi
    Groetjes
    MArloes

• 03 Maart 2005 - 22:11

Alina Van Dijk:

Heey Gabri en Roos,

Wat ik in 2 weken tijd allemaal heb meegemaakt in Nicaragua is niet te verwoorden!Ik heb daar zoveel gezien en beleefd, en er echt heel veel van geleerd. Ik kijk nu echt heel anders tegen het leven hier in Nederland aan!Jullie gaan een paar maanden, ik vind dat echt zo gaaf dat jullie dat doen!Geloof mij, jullie gaan daar echt heel veel dingen mee maken! Heel veel verdrietige, nare, maar ook mooie en leuke dingen!! Ik wens jullie echt superveel suc6!! Groetjes, Alina..
    En als jullie voor die tijd nog iets willen weten, dan vraag je het maar!! alinavandijk@hotmail.com
    Ook heb ik zo'n dagboek bijgehouden;www.alina.johojournal.nl

• 04 Maart 2005 - 21:39

Peggy:

Hey mutsen,
    Heel veel plezier en succes met jullie verre reis!! En we spreken nog wel iets af voordat jullie gaan..

Liefs een andere muts

• 07 Maart 2005 - 12:34

Leonie:

Hey hallo! Veel succes alvast met vliegen en onze link is www.wijzijninbournemouth.tk

• 08 Maart 2005 - 21:03

Lynn:

Heej lieve Muts!
    Ik wens je natuurlijk echt heel veel plezier met jullie grote reis! Het wordt vast geweldig! We moeten echt contact houden oke?! Ben benieuwd hoe het bij jullie zal worden, ik hou de site in de gaten hoor! En ik beloof je, ik zal niet trouwen haha Pas goed op jezelf!! En voor jou Roos geld natuurlijk hetzelfde!! VEEL PLEZIER! En niet te hard werken he?! Tot over ong. 5 maandjes! Veel liefs Lynn X

• 10 Maart 2005 - 17:46

Annette:

Hey Gabri,

veel plezier!

• 11 Maart 2005 - 15:35

Dimitri:

He dames,

Super veel plezier en we houden nog wel contact.

xx Dimitri

• 13 Maart 2005 - 14:00

Oma:

Goed hard werken dan is de tijd zo om! Veel plezier! groetjes

• 14 Maart 2005 - 10:27

Marleen:

heeeeeeee gabri
    leuke site!! kan ik in ieder geval de verhalen volgen!
    heel veel plezier!!!
    liefs marleen

• 15 Maart 2005 - 11:35

Leukste Collega!:

He Roosje (en Gabri),
    jammer dat je weg gaat. Met wie moet ik u al die duetten zingen? Maar ik vind het echt super vet dat je gaat, ben echt jaloers. leuke site, ik ga hem cker af en toe checken!! veel plezier en niet te buin worden he!! kus

• 15 Maart 2005 - 11:37

Leukste Collega!:

He Roosje (en Gabri),

• 15 Maart 2005 - 22:08

Géke En Andere Marleen:

He meisjes, wij willen jullie effe heeeeeel veel plezier en succes wensen daar in Nicaragua. Maar eerst gaan we nog ff op school een feestje vieren!!!!!!
    Liefs Géke en Marleen.

• 16 Maart 2005 - 14:33

Rob:

Estimadas damas,

Espero que usted tendrá un período excelente en Nica. Sea carefull con ron y cola.

• 16 Maart 2005 - 16:32

Dorien:

Ziet er leuk uit Gabri en Roos.
    Alvast heel veel plezier en werk ze in de hitte.
    Ben benieuwd naar jullie ervaringen in deze periode!

Groetjes, ook van H+M+J

• 17 Maart 2005 - 14:17

Clemens:

nou dames,

de tijd dringt en komt nu wel heel erg snel dicht bij. Gabri, we zullen je missen bij korfbal. Veel plezier en ik zal regelmatig jullie site bezoeken.

• 20 Maart 2005 - 11:58

Cobie!:

Ha!
    net je mailtje ontvangen en ik zet gewoon gelijk maar even een berichtje op je site. ga hem zeker vaak bekijken, wil natuurlijk wel op de hoogte gehouden worden van al je belevenissen. ook leuk trouwens dat mijn baas jouw site sponsort SNP, zie boven.

meiden, een hele goede reis en geniet van de tijd in nigaragua! ...... ik ben niet jaloers of zo.....

dikke knuffel, Cobie

• 21 Maart 2005 - 08:26

Marjolijn:

Hallo Gabri en Roos natuurlijk! Hier even een klein berichtje om jullie super veel plezier te wensen! Het zal absoluut een geweldige ervaring worden en als jullie terug komen wil ik graag al jullie verhalen hoor (ook nog na 2 dagen hoor Gabri)
    Veel liefs en een dikke X Marjolijn

• 21 Maart 2005 - 08:26

Veel liefs en een dikke X Marjolijn

• 22 Maart 2005 - 09:26

J:

Hey Roos,
    Het einde in Nederland nadert. Ik wens jou, maar ook je reisgenote, (gabri) een leuke tijd in Zuid-Amerika.
    Veel plezier!!! Jurgen.

• 22 Maart 2005 - 16:03

Jimi:

Hallooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo veel plezier op je reis

• 22 Maart 2005 - 17:25

Hans Termeer:

Lieve Roos en Gabri,

Een heel goede reis toegewenst. Ik hoop dat jullie er veel leren, maar daarnaast ook veel plezier hebben! Lekker genieten vabn die 4 maandjes in Nicaragua.
    Dikke kus voor beiden,
    Hans

• 22 Maart 2005 - 17:33

Hetty Termeer:

Ik zou eigenlijk wel mee willen gaan, maar ja, jullie hebben helemaal geen moeder meer nodig voor de begeleiding......
    Dan maar weer een paar maanden veel e-mailen en soms bellen om van elkaar te horen!!
    Goede reis en heel veel plezier kan ik in ieder geval nog op Schiphol zeggen op vrijdag a.s. (wel op een 'achterlijk' vroeg tijdstip op mijn vrije dag).
    Toch geef jullie dan nog graag een stevige knuffel mee voor opnieuw een reis vol avontuur.
    Ciao.

• 23 Maart 2005 - 07:11

Heleen En Kornel:

Hoi Gabri de avontuurbuur,

Veel succes en plezier in Nicaragua. Geniet ervan en blijf scherp!

• 23 Maart 2005 - 09:12

Jeanny, Moeder Van Roos:

Hallo Gabri,

Ook namens Jakob, Lieke, Milou en Job wens ik je samen met Roos een hele goede leuke reis. Geniet ervan, heb het gezellig samen en kom goed weer thuis.

Liefs,Jeanny

• 23 Maart 2005 - 16:03

Jobbie:

Hé roosie, zin in Nicaraqua? Ik mis je nu al(snik). Gabri, ook veel plezier in Nicaraqua.

Doei, Jobbie

• 24 Maart 2005 - 07:05

Aart:

Goede reis morgen, ik zal aan jullie denken en hoop snel foto's en berichtjes op jullie site te zien. xx

• 24 Maart 2005 - 13:15

Judith Van Roon:

Hallo Gabri (en Roos),

Ik wil jullie heel veel succes wensen in Nicaraqua. Sorry Gabri, de baby is nog niet geboren, maar ik zal je in ieder geval mailen als het zover is. Je hoort van me!
    Groetjes, Judith

• 26 Maart 2005 - 09:35

Miloutje:

Heeeey lieverds!! Zo de reis zit er op gelukkig! Alles goed gegaan?! Mis jullie nu al! Kusje

• 26 Maart 2005 - 09:39

Linda:

He Roosje,
    Ik zal je missen. Ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden in Nicaragua. Dus snel mailen! En leuk dat je vrijdag terug belde. Ik zal je nog laten weten wat rene van het feest vond. Liefs Linda

• 26 Maart 2005 - 10:17

Jeanny:

Hallo lieverds,
    Goed aangekomen? Wel uitgeput zeker. Hopelijk alles prima verlopen en hebben jullie heerlijk kunnen uitrusten na deze reis. Ik vind het hartstikke goed van jullie!
    Een dikke kus, Jeanny.